Gratis verzorgde workshop in uw tandartspraktijk!

Een correcte lichtpolymerisatie is de sleutel tot succes bij directe adhesieve restauraties. In aanvulling op de MARC® Patient Simulator die een analyse biedt van uw techniek van uitharden, is er nu checkMARC® van BlueLight Analytics. checkMARC® is een professionele service conform de NIST-norm die op basis van de uithardingslamp en de materialen die u in uw praktijk gebruikt de vereiste belichtingstijd bepaalt. checkMARC® brengt een correcte uitharding aan het licht.

Tijdsduur: 30 – 60 min
Kosten: Gratis
Minimun aantal personen: 4

3M-marc

Heeft u interesse in een lunch & learn op locatie? Schrijf u in en 3M neemt contact met u op.

De Lunch & Learns zijn kosteloos en duren ongeveer een uur. De praktijk is zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van de lunch. Indien gewenst kunnen de trainingen ook buiten kantooruren plaatsvinden. Tijdstip en datum wordt bepaald in overleg met de 3M productspecialist. Minimum aantal deelnemers is 4.

 

Uw dagelijkse tandheelkundige uitdagingen zijn ons niet vreemd. Wij helpen u graag om deze te overkomen door bij u in de praktijk compacte Lunch & Learn trainingen te voorzien. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan compacte, diverse tandheelkundige trainingen met altijd een hands-on gedeelte inbegrepen. In uw eigen praktijk voorzien wij u van tips & tricks, die u helpen om gemakkelijker en efficiënter te werken. Kies één of meerdere onderwerpen die passen bij uw wensen en wij nemen contact met u op om uw lunchpauze leerzamer te maken.

Lunch & learn 3M checkMARC polymerisatietest