Gratis verzorgde workshop in uw tandartspraktijk!

Correct uitharden is van cruciaal belang voor een duurzame restauratie. De MARC® Patient Simulator bootst de fysieke uitdagingen van uitharden na en biedt u direct een analyse van de prestatie van het uitharden. Aan de hand hiervan voorzien wij u, indien nodig, graag van tips om uw uithardtechniek te optimaliseren. Neem uw lamp mee en test uw uithardingstechniek met de MARC® Patient Simulator. Deze training is geschikt voor tandartsen en assistenten.

Tijdsduur: 30 – 60 min
Kosten: Gratis
Minimun aantal personen: 4

3M-marc

Heeft u interesse in een lunch & learn op locatie? Schrijf u in en 3M neemt contact met u op.

De Lunch & Learns zijn kosteloos en duren ongeveer een uur. De praktijk is zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van de lunch. Indien gewenst kunnen de trainingen ook buiten kantooruren plaatsvinden. Tijdstip en datum wordt bepaald in overleg met de 3M productspecialist. Minimum aantal deelnemers is 4.

 

Uw dagelijkse tandheelkundige uitdagingen zijn ons niet vreemd. Wij helpen u graag om deze te overkomen door bij u in de praktijk compacte Lunch & Learn trainingen te voorzien. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan compacte, diverse tandheelkundige trainingen met altijd een hands-on gedeelte inbegrepen. In uw eigen praktijk voorzien wij u van tips & tricks, die u helpen om gemakkelijker en efficiënter te werken. Kies één of meerdere onderwerpen die passen bij uw wensen en wij nemen contact met u op om uw lunchpauze leerzamer te maken.

Lunch & learn 3M MARC patient simulator