Vanwege het Coronavirus is deze cursus komen te vervallen

Henry Schein Continuing Education

Cursus- Update Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS)

Cursus: Update Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS)

(voorheen stralingsdeskundige niveau 5A/M)

Conform de herziene KNMT-richtlijn tandheelkundige radiologie dienen tandartsen & orthodontisten na het behalen van het diploma stralingsbescherming niveau 5A/M voor tandartsen en orthodontisten (voorheen 5a/m) elke 5 jaar minimaal 4 uur bij-/ nascholing te volgen.

De onderwerpen die aan de orde komen zijn zorgvuldig samengesteld in samenspraak met algemeen practici zodat u aan het eind van deze cursus niet alleen up-to-date bent, u krijgt ook veel praktische tips waarop u moet letten. Dit laatste in het bijzonder in samenhang met inspecties.

De cursus sluit volledig aan bij het nieuwe Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming en de herziene KNMT-richtlijn tandheelkundige radiologie. Belangrijke thema’s tijdens de cursus zijn: Veranderingen op het gebied van wetgeving en bewustwording betreft het veilig werken omgang met straling.

Cursusinformatie

Docent: Relinde Croezen, Stralingsdeskundige niveau 3 / werkzaam bij Radiations Expert B.V.
Kosten: € 225,- excl btw per deelnemer of 1500 Dentalliance punten per deelnemer
Data:

  • vrijdag 17 april, 13.00- 17.00 uur Van der Valk, Almere VERVALLEN

Deze cursus vindt tegelijk plaats met de Henry Schein Openhuisdagen. Er rijden pendelbussen tussen Van der Valk Almere en Henry Schein zodat u beide kunt bezoeken  (slechts 3 minuten rijden).

Geaccrediteerd voor 4 KRT punten

De inhoud van de cursus wordt verzorgd door Academie Tandartsenpraktijk.

logo_academie